Resencie Doodgewoon fotografie


Hoewel ik nog steeds moeite heb met het overlijden van mijn moeder kan ik nu wel de prachtige foto's bekijken die gemaakt en gebundeld zijn in een fotoalbum. Bij Sandra heb ik aangegeven wat ik mooi vind en de foto's die ze gemaakt heeft zijn geworden zoals ik gehoopt had. Met oog voor detail. Tijdens de ceremonie was Sandra aanwezig maar is het mij niet opgevallen dat ze er was. Van een afstand heeft ze erg mooie foto's gemaakt die mij dierbaar zijn.


Francien Telenga

**************************************************************************************************************************************************

We wilden graag de uitvaart van mijn man laten vastleggen, de laatste momenten die we met hem hadden. Ook omdat een uitvaart in een waas voorbij gaat en ik bang was dat we bepaalde momenten niet mee zou krijgen. Via de uitvaartverzorger kwamen we met Sandra in contact.

Sandra was vanaf het eerste moment zeer betrokken, zowel bij mij als bij de kinderen. In alle rust en met veel geduld is ze bij ons thuis geweest om alvast foto’s te maken van mijn man en mij, en de kinderen toen hij opgebaard lag. De kinderen zijn er op een vrijblijvende maar wel met het oog op de waarde van het maken van de foto’s bij betrokken.

De kinderen voelden zich op hun gemak bij Sandra, ze was heel meelevend en oprecht en zo heeft ze prachtige foto’s van ze kunnen maken.

Ook tijdens de uitvaart heeft Sandra elk detail vastgelegd, eerst thuis met de familie, toen we wegreden van huis, en daarna van de erehaag van familie, vrienden, collega’s en de klasgenoten die zich buiten voor het crematorium hadden opgesteld. Sandra had zelfs een filmpje gemaakt toen we aan kwamen rijden, heel waardevol.

De plechtigheid is ook zeer zorgvuldig vastgelegd. Daarna heeft Sandra een concept fotoboek gemaakt waar nog alles aangepast kon worden. Ze hield me constant op de hoogte van het wel en wee. Het fotoboek is van zeer professionele kwaliteit geworden wat Sandra in alle perfectie heeft geleverd. We zijn heel erg tevreden over Sandra!

Fam. Binnema

**************************************************************************************************************************************************