WIE BEN IK

Mijn naam is Sandra Bekius, in de laatste fase van het leven leg ik met gevoel voor sereniteit een integer document vast bij afscheid en uitvaart, zowel begrafenis en crematie , als natuurbegraven.
Ik vervul deze mooie taak met passie en empathie, echter ook door het oog van de buitenstaander. Ik zie meer dan de betrokkenen die zich op dat moment in diepe staat van rouw en emotie bevinden. Het is mijn streven om voor de nabestaanden een integer document te maken, als herinnering aan een periode die vaak als een waas beleefd werd of voor jonge kinderen die nu nog niet het besef hebben.

De fotoreportages bieden een terugblik op wat zich afspeelde en wat men doormaakte tijdens het afscheid. Juist ook de warme, mooie en liefdevolle momenten ervan, alsmede de situaties die de nabestaanden zelf niet konden zien.

Het zijn van een afscheidsfotograaf is mensenwerk, ik hou van mensen en hun verhaal. Ik wil graag in een periode van rouw en verdriet de mensen een mooie laatste herinnering meegeven.

Puur, zorgvuldig en gewoon zijn mijn steekwoorden, waar ook de lach en de traan een plaats mogen hebben. Het mooie van foto's is dat deze, wel altijd blijven bestaan en dat een dergelijk document een belangrijke bijdrage kan leveren aan het rouwverwerkingsproces.

  • PUUR
  • ZORGVULDIG
  • GEWOON